Menu

Game-aanbod


Speelhuis is de plek om samen lekker te gamen en spelletjes te doen. Wij hebben meer dan 50 verschillende games ter beschikking.

Van Mario Kart tot Dance battle het kan allemaal bij ons. Sommige spellen kunnen met z’n 2e en anderen met maar liefst 8 mensen. Op deze manier is het dus ook hartstikke leuk om met een vriendengroep te komen spelen.

Ons aanbod games kan ook per seizoen verschillen. Elk seizoen doen wij er spellen die toch niet zo leuk bleken te zijn er weer uit en instaleren daarvoor in de plaats weer nieuwe.

Sinds kort hebben wij ook hele gave VR-brillen in ons assortiment. Kom bij ons langs en leef je uit in een VR-wereld!

Onze Speelhuis kaarten


Wij zijn van mening dat je lekker moet kunnen komen spelen wanneer dat jouw uitkomt. Of dat nou 3 keer per week of 3 keer per maand of zelf jaar is maakt dan niet uit. Daarom bieden bij kaarten aan. Met 1 kaart kan je 10 verschillende games spelen. De kaart verloopt niet en is ook niet naam gebonden. Zo kan jij spelen op een moment dat het jouw uitkomt zonder heel veel kosten.

Is je kaart vol? Geen probleem! Bij onze balie koop je gemakkelijk een nieuwe kaart. Zijn 10 games te weinig voor je? Dan kan je ook een grote kaart kopen. Je kan dan kiezen tussen 20 of 50 games