Menu

Wat voor soort game is The Division 2?

Om de vraag wat voor soort game is The Division 2 te beantwoorden, moeten we eerst weten waar deze game over gaat. The Division 2 is een third person RPG-Shooter. Dat houd in dat je als een fictief personage de game speelt. Daarnaast zie je de hele personage en speel je niet vanuit de ogen van het personage.

Meer over de game

De game speelt zich af in Amerika. Er is een bio pandemie uitgebroken. Een paar weken na de uitbraak is de samenleving kapot. Je speelt als een van de speciale agenten van het team om de samenleving te redden. Alle andere speciale teams hebben gefaald. Het lot van de samenleving ligt in de handen van jou en je team. Er wordt aanslag gepland op het Capitool om de macht te grijpen. Als deze niet wordt tegengehouden zal het land in handen komen te liggen van tirannen. De game is ook online te spelen. Daarnaast hebben de makers van de game natuurlijk weer goed gebruik gemaakt van hun technologie. Het weer in het spel varieert. De ene dag schijnt de felle zon en het is ook mogelijk dat je het spel moet spelen in regenachtige avonden. Ubisoft heeft realistische weersomstandigheden in het spel geïmplementeerd. De bevolking in het spel is van belang om de strijd om Washington te winnen. Hier heb je ook constant interactie mee. Jij helpt hen en hun helpen jou. Je vecht in de stad met verschillende wapens en technische snufjes zoals een drone. Er zijn genoeg missies die je in het spel kunt doen. De omgeving in het spel ziet er heel goed uit. Gebruik deze in je missies. Al je acties in het spel hebben gevolgen. Een gevolg in het spel kan zijn dat je meer of minder middelen hebt om te overleven. The division 2 is een heel dynamisch spel waar meer dan genoeg in te beleven is. Het spel heeft zoveel te bieden en is natuurlijk beschikbaar op alle game platformen. Speel je op een playstation? Zoek naar The Division 2 ps4 en je zult de game gelijk vinden. Voeg de game toe aan je game collectie voor de beste game ervaring.

Naast The Division 2 is er ook een nieuwe veelbelovende game op komt Far Cry 6. Wanneer is de Far Cry 6 release date? Dat is nog steeds een vraag. Wat we wel weten is dat de game ongetwijfeld haar voorgangers zal overtreffen. Wil je meer over deze game te weten komen? Op bijvoorbeeld YouTube kun je al veel informatie vinden over de nieuwste Far Cry 6.