Menu

Welke games zijn trendy op dit moment?

Gamen! Iedereen kent het en weet er alles van. Er worden zo ontzettend veel games gespeelt en gestreamd wereldwijd dat niemand eigenlijk meer weet welke games trendy en populair zijn. Hier dus een overzicht van verschillende games die erg trendy zijn en goed liggen in de markt.

Far cry 6

“In 20 jaar van videospelletjes heb ik nog nooit zoiets als Far Cry 6 gezien. Het zal gaan over een zoon van dictator. In de trailer is te zien hoe de zoon van de dictator een handgranaat vasthoudt de pin eruit wordt getrokken. Hiermee geeft zijn vader aan dat hij als opvolger gehaat zal worden en het zelf zal moeten bestrijden. Spelers van de game zullen spelen als een opstandeling die de dictatuur om wil gooien. Deze game zal te koop zijn voor Xbox, PlayStation, windows, stadia. Voor Xbox kan je hem vinden onder de zoekterm far cry 6 Xbox.

Datum van uitkomst: 18 februari 2021

Prijs: €69,99

Watch dogs legion

Een game die ook enorm populair is, speelt zich af in Londen na de Brexit. Een game die gaat over technologische en politieke ontwikkelingen. Waarbij jij onderdeel uitmaakt van een hackers groep en zo probeert mensen te rekruteren maar ook de misdaad probeert te bestrijden doormiddel van hacken. Een realistische game met enorm veel verschillende soorten karakters. De makers hebben zelf aangegeven dat deze game zoveel verschillende mensen heeft rondlopen die allemaal anders zijn en een andere achtergrond hebben. Dus wil jij watch dogs legion kopen? Pre-order hem nu!

Datum van uitkomst: 29 oktober 2020

Prijs: €59,99

Call of Duty: Warzone

Een realistische oorlog game, die zich erg focust op terroristische aanslagen. Zo moet je die proberen te voorkomen en het team achter de aanslagen probeert te stoppen. Dit gebeuren onder hectische momenten en is zeker het spelen waard. De game wordt geliket door 93% van de mensen die het spelen. Prachtige en goede game met realistische oorlogsvoering, luidt dan ook één van de recensies.

Datum van uitkomst: 25 oktober 2019

Prijs: Gratis

Fortnite

Misschien wel één van de meest besproken en gespeelde game van deze tijd. Dan hebben we het over Fortnite. Een soort battle royale waarin je strijdt tegen 99 andere spelers die ook in de map zitten. Fortnite is eigenlijk gestolen van de game Battle Royale waarin hetzelfde concept zit, alleen heeft Fortnite er een draai aangegeven doordat je ook kan bouwen en is het eigenlijk een animatiegame met een realistische tint eraan.

Datum van uitkomst: 27 juli 2017

Prijs: Gratis

Zo zijn er nog veel meer games die op dit moment enorm populair zijn, ik heb slechts maar een hele kleine greep genomen uit alle games die er zijn. Games genoeg dus. Je hebt ze voor het uitkiezen!